Huwelijksreizen naar Bora Bora

Geplaatst op 24-03-2023

Categorie: Reizen en recreatie

Bora Bora is een klein eiland in de Stille Oceaan en behoort tot Frans-Polynesië. Het is een populaire bestemming voor huwelijksreizen vanwege de prachtige witte zandstranden, turquoise wateren en de luxe resorts die zich op het eiland bevinden.

De meeste resorts bieden pakketten aan voor huwelijksreizen, inclusief romantische diners op het strand, champagne bij zonsondergang en excursies naar de omliggende eilanden en riffen. Er zijn ook tal van watersporten beschikbaar, zoals duiken, snorkelen, kajakken en paddleboarding.

Bora Bora staat bekend om zijn waterbungalows, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de lagune. Veel resorts hebben deze bungalows beschikbaar en sommige bieden zelfs glazen vloeren, zodat je het zeeleven onder je kunt zien zwemmen.

Als je van plan bent om naar Bora Bora te reizen voor je huwelijksreis, is het aan te raden om van tevoren te boeken, vooral als je tijdens het hoogseizoen wilt gaan. Het hoogseizoen loopt van juni tot en met augustus en het kan dan erg druk zijn op het eiland.

Houd er rekening mee dat Bora Bora geen goedkope bestemming is en dat de prijzen van de resorts en activiteiten behoorlijk hoog kunnen zijn. Maar voor veel stellen is het de perfecte plek om te genieten van de rust en romantiek van een prachtige eilandbestemming tijdens hun huwelijksreis.